Sport

Törölve a soroksári túra: a Szeged – Csanád GA – t is utolérte a vírus

Lendületben voltak a srácok, ugyan a pécsiek ellen szűk vereséget szenvedtek (0:1), a Soroksár és a Dorog elleni meccseken már a közvetlen riválisokkal csatázhattak volna az élesedő küzdelmekben. Sajnos azonban a pandémia csápjai elérték a kék – feketéket is: a mai napig 17 labdarúgó PCR – tesztje lett pozitív, és a stábtagok egy része is megfertőződött, így a mai Soroksár elleni rangadóra már nem kerülhetett sor.

A SZEGEDIEK ÉRTESÍTETTÉK AZ MLSZ – T: NEM UTAZNAK SOROKSÁRRA

A keretben a mai napig 17 olyan labdarúgó van, aki pozitív PCR – teszttel rendelkezik, emellett a szakmai stábban is akadnak koronavírussal fertőzöttek. A törvény szerint, aki kapcsolatba lép egy fertőzött személlyel annak kötelező újabb tesztet elvégeznie. A labdarúgók és a szakmai stáb azon tagjai, akik negatív teszttel rendelkeznek ma reggel újabb PCR – teszten estek át, amelynek az eredménye a holnapi napon várható. A fentiekre figyelemmel a klub jelenleg egyetlen egy olyan labdarúgóval sem rendelkezik, aki az egészségügyi protokollnak megfelelne, és pályára tudna lépni a mai mérkőzésen. Az egyesület sem az ellenfél csapatát, sem a még negatív játékosainkat illetve stábtagjainkat nem teheti ki annak a veszélynek, hogy esetleg megfertőződjenek. A csapat végül hosszas tanakodás után, ennek tükrében nem utazott el a mai Soroksár elleni bajnoki mérkőzésre, erről pedig időben értesítette a Magyar Labdarúgó Szövetséget is.

Fotó: szeged-grosicsakademia.hu/

HÉTVÉGÉN EGYETLEN GÓLOS VERESÉGET SZENVEDTÜNK A PÉCS ELLEN

Egy góllal kapott ki a Szeged – Csanád Grosics Akadémia a Pécsi MFC – től vasárnap délután a Szent Gellért Fórumban, az eredmény 0-1 lett.

Forrás/fotók: szeged-grosicsakademia.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb