Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Rejtő Jenő a Pinceszínházban, ma még nyitva a szegedi mozik

Átmenetileg utolsó hajrájukat kezdik meg a szegedi programok, de ma még nyitva tartanak a szegedi mozik, lesz egy szuper sci-fi tematikájú társasjáték-est, és egy fergeteges Rejtő Jenő vígjátékkal búcsúzik a sokat átkozott 2020-as évtől a Pinceszínház. Ha kimozdulnál hétfő este, mutatunk neked pár tippet!

Orbán Viktor mai bejelentése óta világos, hogy szerdától bezárnak a színházak, mozik, rendezvénytilalom lép életbe, így az IH eseményei is későbbi időpontban fogadják csak a közönséget. De ma még te is elcsíphetsz pár programot Szegeden, vagy ha ahhoz van kedved, mozizhatsz egyet utoljára.

TÁRSASJÁTÉK-EST A MOTIVÁCIÓ MŰHELYBEN

Ma 17:00-tól földöntúli kalandokat élhetsz át a Társas Műhelyen! A mai játékok témája az űr és az űrrepülés, fellegek, bolygók és féreglyukak között szállhatsz te is játék közben. Csatlakozhatsz az űrcsempészekhez, utazhatsz repülő szigetekre, vadászhatsz csillagokra a végtelen világűrben, és a kis herceg bolygójára is ellátogathatsz. Ha jól szeretnéd indítani a hetet, szuper társasokkal és még szuperebb társaságban, akkor itt a helyed!

UTOLSÓ ELŐADÁSÁT TARTJA IDÉN A PINCESZÍNHÁZ

Ma még fellépnek a Genéziusz Színház művészei a Pinceszínházban, és 19:30-tól megtartják a Rejtő Jenő tollából származó Tévedések vígjátékát. Az előadáson választ sok-sok nevetés mellett választ kapsz azokra a kérdésekre is, hogy mi történik, ha egy pesti fogorvos félrelép, és az áldozatul esett hölgy megjelenik az orvos lakásán? Vagy a rég holtnak hitt férj hazatér és feleségét egy másik férfi karjaiban találja? Hogyan lesz egy egyszerű, szegény irodistából, tévedésből cégvezető? Mi történik, ha egy hamis tanú, véletlenül, másik tárgyalásra megy be? Szerdától viszont a legújabb szigorításokat figyelembe véve egészen januárig bezár már a Pinceszínház, az elmaradó előadásokra megváltott jegyek – akárcsak tavasszal – előzetes bejelentkezést követően érvényesek lesznek az adott darabok későbbi időpontjaira.

MA MÉG ÁRT KAPUKKAL VÁRNAK A SZEGEDI MOZIK

Szerdától már a színházak mellett a mozik is lehúzzák a rolót, de ha filmezni támadt kedved, ma még megteheted. Már mutatjuk is a szegedi mozik kínálatát:

BELVÁROSI MOZI

Zsigmond Vilmos terem

18:00 Trollok a világ körül

20:00 Boszorkányok

Balázs Béla terem

18:30 Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

20:30 Történetek a végtelenségről

Csőke József terem

16:30 Van Gogh az örökkévalóság kapujában

19:00 Sarlatán

CINEMA CITY

17:45, 19:45 A tulajok

16:45, 20:15 A becsületes tolvaj

17:30, 19:30 Bűvölet – Az örökség

17:50 Greenland – Az utolsó menedék

17:00, 18:00, 19:00, 20:00 Nagypapa hadművelet

18:45 Nyílt titkok

16:10, 17:10, 18:20, 19:20, 20:30 Boszorkányok

18:00 Tenet

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb