Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: ma még elbúcsúzhatsz a moziktól és színházaktól

Szerdától lépnek életbe a szigorítások, holnap már nem nyitnak ki a mozik, színházak, vadasparkok és múzeumok sem. Ma azonban még egy utolsó filmes randira elvihetsz magaddal bárkit, és még a közösségi futást is lezavarhatod. Ha a következő egy hónappal szemben ezt az estét nem otthon szeretnéd tölteni, mutatjuk, mit tartogat neked a szegedi este!

OPERABEAVATÓVAL BÚCSÚZIK A SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ

Ma este 19:00 órától az Operabeavató előadásával búcsúzik a Szegedi Nemzeti Színház a korlátozások feloldásáig. A nézőket Dinyés Dániel vezeti be a zene rejtelmeibe, az operai próbafolyamatba pedig Göttinger Pál rendező enged betekintést.

TUDOD, MILYEN AZ ÉLMÉNYMOZI?

Szereted a mozit? Szeretsz a székbe süppedve kukoricát csámcsogni, üdítőt szürcsölni? Viszont szereted a különleges élményeket is, a megszokottól eltérő dolgokat? Akkor az Élménymozi a Te programod! A ZUG Művészeti Tetthely 19:00-kor kezdődő eseménye folyamán a Homo Ludens Project Egy nő című filmjét láthatod. A film különböző, tárgyakon, eszközökön jelenik meg, olykor egy hűtőgépben, olykor egy okostelefonon, vagy akár egy színészen. Meglepetés, hogy a következő jelenet hol bukkan fel. Úgy képzeld el, akár egy kiállítást, ahol minden változik és te is aktív résztvevője vagy az eseményeknek.

FÉLPROFI BILIÁRD BAJNOKSÁG A VEGAS PUBBAN

Kedd este 18:00-kor kezdődik a Vegas Biliárd Pub Semi-pro bajnoksága, ahol egy igazi jó kocsmasport versenyen teheted próbára a tudásodat. A nevezés a rajt előtt 15 perccel zárul, így érdemes időben odaérned!

TÁRSASJÁTÉK ÉS ITALNYEREMÉNY VÁR A NYUGIBAN

Ha kedd, akkor Társasjáték-est a Nyugiban! 18:30-tól ezúttal a Fedőnevek kerül terítékre, ahol a csapatok azon versengenek, hogy ki tud saját ügynökeivel hamarabb kapcsolatba lépni. Az eseményre 2 fős csapatok nevezését várják, a legjobbak ajándékutalványt kapnak és italnyereményben részesülnek.

MA SEM MARADHAT EL A RUNCITY

Ismét összefutnak az Árvízi emlékműnél a sportos kedvű szegediek. 19:00-kor rajtol a közös kocogás, az útvonal a Felső Tisza-parton, Etelka soron át tart majd a Csillag térig, ezt követően a Szilléri sugárút, a Maros utca következik, majd a Novoteltől térnek vissza a futók az emlékműhöz.

MA MÉG ÁRT KAPUKKAL VÁRNAK A SZEGEDI MOZIK

Szerdától már a színházak mellett a mozik is lehúzzák a rolót, de ha filmezni támadt kedved, ma még megteheted. Már mutatjuk is a szegedi mozik kínálatát:

BELVÁROSI MOZI

Zsigmond Vilmos terem

18:00 Trollok a világ körül

20:00 Boszorkányok

Balázs Béla terem

18:30 Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

20:30 Történetek a végtelenségről

Csőke József terem

16:30 Van Gogh az örökkévalóság kapujában

19:00 Sarlatán

CINEMA CITY

17:45, 19:45 A tulajok

16:45, 20:15 A becsületes tolvaj

17:30, 19:30 Bűvölet – Az örökség

17:50 Greenland – Az utolsó menedék

17:00, 18:00, 19:00, 20:00 Nagypapa hadművelet

18:45 Nyílt titkok

16:10, 17:10, 18:20, 19:20, 20:30 Boszorkányok

18:00 Tenet

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb