Mindenmás

Tudsz egy jó programozót Szegeden? Az EPAM 250 ezret fizet érte, Neked…

Gazdasági válság és leépítési hullám ide vagy oda, úgy fest, a Szegeden is tevékenykedő EPAM köszöni, jól van, sőt: bruttó 250.000 Ft-os jutalmat fizet bárkinek, akinek az ajánlása révén egy tapasztalt szakemberrel gazdagodik a szervezet – tudtuk meg a vállalat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből.

„A pandémia a rengeteg negatív gazdasági hatás mellett a digitális transzformáció terén előrerepítette a világot és ezt mi is érzékeljük: a pénzügyi szektortól a biotechnológián át a telekommunikációig globális piacvezető cégek újabb és újabb felkérései érkeznek hozzánk, ezért további szakemberekre van szükségünk” – nyilatkozta Végh Norbert, az EPAM magyarországi vezetője. A fejlesztők utáni vadászatban a cég új dimenziót nyit és most akár bruttó 250.000 Ft-os jutalmat fizet bárkinek, akinek az ajánlása révén egy tapasztalt szakemberrel gazdagodik a szervezet.

„Csak néhány új toborzót kértem, de amellett, hogy bővítettem a csapatot, most ezzel programmal további pár millió fejvadásszal egészültünk ki. Ez egy olyan kezdeményezés, amivel minden fél nyer: a munkavállaló egy igazán izgalmas karrierlehetőséget kap, az ajánló megkapja a bónuszt, mi pedig egy új munkaerővel gazdagodunk. Ez a program több EPAM-os országban sikerrel működik, így bízunk a pozitív hazai fogadtatásban.” – tette hozzá Bartos Gábor, az EPAM toborzási vezetője.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb