Sport

Az éjjel soha nem érhet véget! Megszólaltak a szegedi focisták a magyar-izlandi meccs kapcsán

Ez egy csoda, kegyetlen csoportba kerültünk, bármi megtörténhet – ilyen gondolatokkal kommentálták a Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosai a magyar válogatott tegnap esti diadalát (2:1, ria-ria), mellyel hazánk negyedszer is EB-résztvevő lett! Takács Tamás csatárt és Tóth Gábor csapatkapitányt csíptük el péntek reggeli győzelmi mámorunkban, telefonon.

Röviden, ha egy másik bolygón tartózkodtál volna tegnap este: a magyar labdarúgó-válogatott a hajrában hátrányból fordítva, 2–1-re legyőzte a Puskás Arénában Izlandot, így kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra. Libabőr, de nagyon.

Tóth Gábor csapatkapitányt a péntek reggeli edzés előtt csíptük el, a védő szerint a magyarok szignifikánsan jobbak voltak, megérdemelték a győzelmet, ez így volt megírva. Hogy szerinte meddig juthatunk az EB-n, annyit mondott, ez már így is egy csoda, a csoportkörben brutálisan jó csapatok közé kerültünk, a portugál, a német és a francia válogatott is életveszélyes. Ennek dacára, realitás ide vagy oda, itt most bármi megtörténhet.

Tóth Tamás csatár majd’ kiugrott a bőréből, főleg, hogy régi nagy barátja, Könyves Norbert is ott volt a tegnap esti csapatban. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csatára még Debrecenben játszott a válogatott játékossal, nagyon szorított neki tegnap este. “Nincs ennél nagyobb érzés” – mesélte tegnap esti emlékeit a szegedi csapat csatára, aki egyet értett Tóth Gáborral abban, hogy “horror csoportba” kerültünk. “Élmény lesz nézni, nagyon szorítok” – zárta gondolatait.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb