Sport

Hatalmasat küzdöttek a szegedi pólósok a Miskolc ellen

“Összesen négy felnőtt korú játékossal vettük fel a küzdelmet az újszegedi sportuszodában a Miskolc ellen, ugyanis minket is elért a koronavírus-járvány, ezért hiányzott több, meghatározó játékosunk is, ennek köszönhetően viszont szerepet kapott a SZVPS-nevelés, akik közül Gyovai János kapus és Körtvélyessy Vilmos élete első OB I-es meccsén szerepelhetett” – áll a Szegedi Vízilabda Egylet weboldalán. A szegediek 6-17 – re kaptak ki a Miskolctól az E.ON férfi vízilabda OB I., 7. fordulójában, az újszegedi sportuszodában.

A 14 fős szegedi keretet végül 12 szegedi alkotta, amelyre azért régen volt példa. A fiatalok játszottak egy jót, megtapasztalták, hogy milyen a minőségi vízilabda, így ebből biztosan tanulnak – írja a klub.

Szabó Zoltán:  Én mindenképpen a pozitív dolgokat figyeltem a meccsen. Gyovai Janinak volt  három remek védése, Körtvélyessy Vili is játszott, és próbálkoztunk azokkal a dolgokkal, amelyeket előzetesen megbeszéltünk. Ebből pedig kaptam is vissza, most ez volt a lényeg. 

Szegedi VE–Miskolc 6–17 (1–4, 1–5, 2–3, 2–5)

E.ON férfi vízilabda OB I., 7. forduló.

Szeged, újszegedi Városi Sportuszoda, zárt kapuk mögött.

Forrás: szve.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb