Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Péntek 13 az otthoni moziban

Mennyire vagy félős? Horrorfilmhez odaférsz? Mi mást ajánlhatnánk neked mára, mint hogy izguld végig velünk ma a slasher-klasszikust, a Péntek 13-at, és elevenítsd fel Jason Voorhees történetét a filmtörténet egyik leghíresebb horrorjával! Ezen kívül hoztunk neked is egy igazi bulialapanyagot, és mutatunk egy online előadást is, ahol hasznos tippeket kaphatsz az otthonod átrendezéséhez!

HORRORKLASSZIKUS HATALMAS CSAVARRAL A VÉGÉN

1980-ban jelent meg és ma is brutálisan jó film a Péntek 13, amely kis költségvetésű horrorként kezdte a pályafutását, de ma már egyértelműen popkulturális alapműnek számít. Egyszerre vegytiszta tinihorror és jól működő slahser, szóval ha egy filmet nézel meg ma, mindenképpen ez legyen az!

IDÉZZÜK FEL EGYÜTT A SZIN EGYIK LEGŐRÜLTEBB BANDÁJÁNAK HANGULATÁT!

Kétszer, 2016-ban és 2019-ben is fellépett a SZIN-en az őrült pörgéssel zakatoló Dubioza Kolektiv a SZIN-en. A hip-hop, dub, ska, reggae, rock, punk, elektronikus zene és balkáni népzene elemeit ötvöző bosnyák zenekar mindkétszer levitte a hajunkat, és bár a lenti koncertfelvétel a Szigeten készült, de akár nálunk is játszódhatna, Szegeden.

ÉLET- ÉS TÉRRENDEZÉS ONLINE

Mi segítheti elő, hogy otthonunkban jobb energiák lehessenek? Hogy tudjuk megtalálni és felszámolni a gócpontokat? Mire érdemes figyelni selejtezésnél és térrendezésnél? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz egy 17:30-kor kezdődő zoom előadáson.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb