Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: elhozzuk neked Szegedre Európa egyik legnagyobb tuning show-ját!

Valószínűleg a benzingőzt nem fogod érezni, de szebbnél szebb verdákat csodálhatsz meg Kelet-Európa legnagyobb motor show-ján, megfogjuk a kezed a virtuális térben, és megmutatjuk, mit csinálnak az állatok a bezárt szegedi Vadasparkban, és tolunk egy jó kis délutáni edzést is. Unatkozni ma is csak akkor fogsz, ha szeretnél!

ONLINE ZAJLIK A VARSÓI MOTOR SHOW

Lengyelország és Kelet-Európa legnagyobb motor show-ján bitang jó verdákat, csodálatos járműveket leshetsz meg, és a legjobb az egészben, hogy az online zajló eseménynek hála ki sem kell mozdulnod otthonról. A buli egészen 18:00-ig tart, bekapcsolódni pedig itt tudsz.

SURRANJUNK BE EGYÜTT A BEZÁRT VADASPARKBA!

A járványügyi intézkedések értelmében a Szegedi Vadaspark is bezárta kapuit, ám szőrös-bundás lakói erről mit sem tudva élik tovább mindennapjaikat, csupán az őket csodáló látogatók hiányoznak. Szabó Dávid fotóriporter kollégánk képei segítségével bepillanthatsz a zárt kapuk mögé, és tehetsz egy virtuális sétát a vadaspark szokatlanul kietlen ösvényein, meglesve a szegediek által közkedvelt állatokat.

ZSÍRÉGETŐ EDZÉS MINDÖSSZE 23 PERCBEN

Van fél órád magadra? Nyugi, se profi testépítő múltra, se drága segédeszközökre nincs szükség, csak egy kis elszántságra: a teljes tested átmozgatjuk egy remek erősítő-zsírégető programmal, így te is fitt maradsz akkor is, ha az edzőtermek nem fogadnak vendégeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb