Szegedi Arcok

Szegedi Hősök: az SZTE Klinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézetben jártunk

Egy percre sem állunk meg: partnereinkkel közösen péntek óta non-stop azon dolgozunk, hogy a legnehezebb napokon is feldobjuk a frontvonalban küzdő Szegedi Hősöket. A Trója Ételbár csapatával közösen az SZTE Klinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézetnél kezdtük a napot, jelentjük, a hétfő reggeli depi elűzve!

Őszinték legyünk? Fogalmunk sincs, számszerűen mennyi e-mailt kaptunk, melyben a PCR teszteket analizáló SZTE Klinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézethez küldtetek bennünket egy kis szeretet-csomaggal, egy valami biztos: rengeteg ilyen témájú üzenet jött Tőletek. A pénteki II-es kórházas látogatásunkhoz hasonlóan ismét mediterrán finomságokkal szereztünk gasztroélményt, a Kölcsey utcai Trója Ételbár és Kávézó jóvoltából. Most sem mentünk be az épületbe, az átadást a parkolóban oldottuk meg Baranyi József üzletvezető segítségével:

Mint ígértük, innentől kezdve meg sem állunk: Karácsonyig oda repülünk, ahová mondjátok. Rengeteg a beérkező tipp (nagyjából 1500 e-mail és Facebook üzenet környékén járunk másfél hét alatt), de igyekezünk szinte mindenhová eljutni.

Te is ismersz egy Szegedi Hőst?

Olyan embert, aki frontvonalban küzd a második hullám kellős közepén? Hősiesen, egészségét kockáztatva, azért, hogy a többi szegedi minél előbb kilábalhasson ebből a szürreális, a Twilight Zone és Black Mirror című sorozatok legsötétebb epizódjaira emlékeztető állapotból? Küldd el, hol és mikor érjük el e-mailben az [email protected] – n! Nagy segítség a szervezésben, ha telefonszámot is küldesz az illetőhöz, előre is köszönjük! Hálásan köszönjük a mai gasztro-csodákat a Trója Ételbár és Kávézónak, nálunk ők is igazi szuperhősök!

Fotók: Török Kornél, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb