Gasztro

Ne állj sorba a zöldségesnél, inkább hívd a Zöldségfutárt!

Most, hogy a kijárási tilalom miatt alaposan át kell gondolkodni, hogy intézzük az esti bevásárlást az amúgy is rövidebb nyitvatartással üzemelő boltokban, hatalmas segítség lehet, ha a szezonális, legfrissebb gyümölcsöt és a zöldséget egészen a küszöbig hozza valaki. Ha még nem ismerted volna, itt az ideje, hogy teszteld a szegedi Zöldségfutárt!

MINDEN NAP EGY ALMA…

… az orvost távol tartja! Nem véletlenül alakult ki ez a közmondás, és most ősszel is a slágergyümölcsök között az alma van az élen. A Zöldségfutárnál is természetesen az alma áll a kívánságlista élén, de sok mást is szívesen szállítanak házhoz a szegediek.

“A magyar almák már megjelentek a piacon, így a kereslet is megnőtt értük, de már érezhetően jönnek be a déli gyümölcsök is, míg zöldségekből már a padlizsán, cukkini és uborka is csak külföldről érkezik be” – mondta el Páll Zoltán, a Zöldségfutár tulajdonosa.

A sütőtök még mindig az ősz egyik reklámarca, a hideg napok végén jól is esik egy-egy frissen sült tök akár vacsoraként akár desszertként vagy krémlevesként, míg a bátrak akár smoothie alapanyagként is számítanak rá.

JÖN A SAVANYÚ KÁPOSZTA

A legfrissebb akciók miatt érdemes időnként egy pillantást vetni a Zöldségfutár Facebook oldalára, a kijárási tilalom alatt például ingyen szállítanak Szegeden. És az is kiderült már, hogy legújabb termékük a házilag savanyított káposzta lesz, amely nemcsak a napfénymentes időszakban lehet az elsődleges vitaminforrás, de a jól bevált otthoni receptben hívőknek sem kell aggódniuk, természetesen nyersen is megrendelhető a megfelelő méretűre gyalult zöldség, és hamarosan érkezik a nyers és savanyított cékla, valamint a csalamádé is.

Természetesen a Zöldségfutárnál érintésmentes szállítás, valamint bankkártyás fizetés és átutalás is lehetséges. Jelenleg szerdán, csütörtökön és pénteken viszik házhoz a megrendelt termékeket, mindkét kiszállítási napot megelőzően este 6-ig kell a rendelést feladni, a legfrissebb zöldségek és gyümölcsök pedig a választott napon este 7-ig érkeznek meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb