Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: balkáni életérzés, a legjobb Bond-film és laza edzés vár csütörtökön

A SZIN-en több alakommal is fellépő Boban Markovic Orkestar koncertjével csapjuk ketté a csütörtök délutánt, hozunk egy hibátlan, és jó eséllyel az egyik legjobb James Bond-filmet, az égész dzsemborit nyakon öntjük a szokásosan rövid, de annál hatékonyabb testedzéssel. Ha egy tökéletes csütörtök délutánra vágysz Szeged365 módra, akkor mutatjuk is a menüsort, amit végig kell tolnod!

BOBAB MARKOVIC MEGUNHATATLAN

Emir Kustiruca, Balkán, Rézfúvósok: mindent egy kalap alá hoz a SZIN visszatérő vendége, Boban Markovic, aki nemcsak az önfeled nyáresték, de a hideg téli borozások megunhatatlan társa is. Másfél óra önfeled, zsigeri boldogság, mélyről jövő öröm, és valami elképesztően megzabolázatlan erő árad a zenéből: mi más kellene a korona ellen???

25 ÉVES AZ EGYIK LEGJOBB BOND-FILM

Arany szemeiteket James Bondra vessétek: mi mást nézhetnénk ma meg, mint az idén 25 éves Aranyszemet, minden idők egyik legjobb Bond-filmjét! Az Aranyszem a hidegháború utáni kémfilm rebootjának élharcosaként a humor, akció és elegancia tökéletes egyvelegét hozza, egy brutálisan jó Tina Turner openinggel. Azóta se sok hasonló született, bár a Skyfall egész szépen megközelítette, sőt: jó eséllyel meg is előzte a nagy elődöt!

NEM GYÚRUNK, DE MOZGUNK EGY HATALMASAT

Nincs kifogás, csak alig több mint 30 perc testmozgás! bemelegítés és levezetés nélkül még annál is kevesebb a mai program: saját testsúlyos gyakorlatokat hozunk, ahol tényleg minden testrészt alaposan átmozgatunk, a zsírt pedig szénné égetjük – nyilán nem szó szerinti értelemben!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb