GasztroSzegedi Arcok

Befutott az év gesztusa: ajándék tortával lepik meg a születésnapjukat ünneplő Szegedi Hősöket a REÖK és Delimo Cukrászdák

Pörög a Szegedi Hősök akciónk, záporoznak a felajánlások, pörögnek a kiszállítások, egyre több szegedi mond köszönetet az egészségügyben dolgozóknak, de a REÖK és Delimo kézműves cukrászdák ötlete mindent visz: mától kezdve nap mint nap tortákkal fogják meglepni a szegedi klinikákon, mentőállomáson és rendőrségen dolgozókat.

Röviden:

úriember faktor: 10/10

gasztro-élmény: 10/10

időzítés: 10/10

Bővebben, telefont kaptunk és felhívtuk Mannah Reda tulajdonost, akinek a Kölcsey utca túlsó végén lévő vendéglátóhelye (Trója Ételbár és Kávézó) rendszeresen segít feldobni a szegedi orvosok, ápolók, nővérkék mindennapjait. Reda rövid volt, mint mondta: „a jó kisdobos ott segít, ahol tud, úgy érzem, mindannyian rengeteget köszönhetünk a frontvonalban harcolóknak – nekem alap, hogy a csapatommal együtt minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megháláljuk nekik.”

Az akció már el is indult, ha van olyan ismerősöd, aki…

  • egészségügyben dolgozik, a takarító nénitől a főorvos asszonyig,
  • rendőr,
  • tűzoltó,
  • vagy mentős,

…küldd el az elérhetőségeit és pár sort az illetőről a két cukrászdának Facebook üzenetben. Természetesen azt is írd meg, mikor van a születésnapjuk. A többi már a szegedi cukrászok és vendéglátósok dolga, mi, a Szeged365.hu-nál egy valamit megígérünk: ott leszünk velük, amikor átadják a finomságokat, hamarosan jövünk a fotóriportokkal!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb