Kikapcs

Szeged365 Kikapcs 2.0: rap, ska és hard rock a ma esti koncertkínálatban

Amíg nem mehetünk koncertekre, addig a koncertek jönnek hozzánk! A kényszerű megoldással nyilván nem lehet pótolni az igazi fesztiválhangulatot, de kedvenc zenéinket újra átérezhetjük. Jön a SZIN állandó vendége, Majka, felpörgeti a hangulatot a PASO és a húrok közé csap az ausztrál hard rock banda, az AC/DC is!

ILYEN LETT VOLNA IDÉN MAJKA A SZIN-EN

Emlékezetes volt Majka és Curtis szakítása a 2018-as SZIN-en, a páros idén nyáron visszatért volna az újszegedi partfürdőre, de az ismert szigorítások miatt végül kukába került az egész program. De most mégis nyalogathatjuk a sebeinket, és nézzük meg, mit tudott színpadra állítani az ózdi fenegyerek tavaly a Strand fesztiválon!

PÖRÖGJÖN FEL AZ ESTE A PASOVAL!

Ki ne ismerné a magyar ska műfaj koronázatlan királyát, a PASO-t? A banda a tradicionális ska és a dancehall, reggae, dub stílusjegyei mellé olykor a magyar népzene és a jazz elemeit is párosítja. Így tették ezt 2017-ben is Orfűn, most pedig újra felcsendülnek a legjobb dallamok az extravagáns zenekartól.

ÚTBAN A POKOL FELÉ

Mi más is juthat eszünkbe 2020-ról, mint a Highway to Hell? Ez az év mindenki számára katasztrofálisan alakul, mi is unjuk már, de ez van. Amíg vannak olyan hatalmas, elpusztíthatatlan zenemogulok, mint az AC/DC, addig a legrosszabb időszakokat is át lehet fordítani egy nagyon zúzós hard rock koncertbe. Tegyünk így ma is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb