Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Dr. BRS az Árkádban, Alvaro Soler a nappaliban, Adventi vásár a Bárkán

Nem marad el az adventi vásár: mától egészen vasárnapig kézművesek veszik be a Foka-kikötőt, így kis karácsonyi hangulatért irány a Tisza-part! Tavaly hatalmasat buliztunk Alvaro Solerrel, idén a saját otthonából zenél neked a spanyol zenész, és ha sietsz, délután 5-kor még Dr. BRS-t is elkapod az Árkádban. Mutatjuk, mit tartogat számodra a péntek délután!

DR. BRS AZ ÁRKÁDBAN

Budapest, Nyíregyháza, Győr, Pécs, Sopron után a Napfény Városában is megnyílik a hazai street style márka legújabb üzlete. Pénteken délután 17:00 órától tárja ki kapuit a Dorko márkaboltja az Árkádban, és ha már így lesz, egy ízig-vérig hamisítatlan party-hangulatot is kerekítenek a szervezők az Árkád -1. szintjére: Dr. BRS-sel és garantált nyitási ajándékkal lepik meg az első vásárlókat.

NEM MARAD EL, CSAK AZ ONLINE TÉRBE KÖLTÖZIK A KUTATÓK ÉJSZAKÁJA

Csaknem 100 program várja online az érdeklődőket november 27-én. A Szegedi Tudományegyetem programjai az SZTE Kutatók Éjszakája mobilos applikációban lesznek elérhetők. A részletekről itt írtunk bővebben.

HÁROM NAPOS ADVENTI VÁSÁR LESZ A BÁRKÁN

Alaposan kiütötte az idei adventi időszakot a járványügyi helyzet, de szerencsére a bárkás kézművesek mégis egy kis ünnepi vásárt varázsolnak a Foka-kikötő környékére. Forralt bor, krampampuli ezúttal nem lesz, de az ünnepi hangulatot biztos, hogy egy kicsit elhozzák a Tisza-parti tisztásra.

OTTHONRÓL ZENÉL NEKED ALVARO SOLER

Sok szegedi hölgy szívét meghódította a tavalyi SZIN-en Alvaro Soler, és szerencsére idén sem hagyta zene nélkül a rajongóit. Ha már élőben nem találkozhatunk vele, egy hamisítatlan szólókoncertet ad nekünk saját otthonából, bő fél órában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb