Mindenmás

Autókkal megpakolt tréler borult az M5-ösön, Szeged felé (frissítve: újabb baleset)

Egy autókat szállító tréler borult fel szombat reggel 6 után az M5 autópálya 140 km-nél, a Kisteleki lehajtó után, Szeged irányába – tudtuk meg a rendőrségtől. Az ütközés okai még nem tisztázottak, a tréler felborult, jelenleg teljes az útzár (06:44), tart a helyszínelés – a rendőrség munkatársai mellett a kisteleki tűzoltók is kint vannak. A balesetben csodával határos módon senki sem sérült meg.

MÉG EGY BALESET: KAMION KONTRA KISTEHERAUTÓ, PÁR KILOMÉTERNYIRE AZ ELŐZŐTŐL

Valami van a levegőben ma reggel: fél 8 körül egy kicsivel lejjebb, a 130-as kilométerkőnél, Csengele magasságában történt meg a baj. Elsődleges információink szerint egy kisteherautó utolért egy kamiont és szalagkorlátnak csapódott, a sofőr az autóba szorult. A kisteherautó sofőrje a járműbe szorult, cikkünk frissítésének pillanatában (07:42) éppen a kiskunfélegyházi tűzoltók kiérkezésére várnak, hogy elkezdjék a férfi kiszabadítását. Információink szerint a szegedi tűzoltók nem tudják megközelíteni a balesetet, mert legközelebb csak Kiskunfélegyházán van visszafordító.

FRISSÍTVE: A KISTEHERAUTÓ SOFŐRJE KI TUDOTT SZÁLLNI A JÁRMŰBŐL

8 után jött a nem hivatalos infó, a helyszínen lévő olvasóinktól: végül nem volt szükség a tűzoltókra a kiszabadításhoz, a sofőr ki tudott szállni az összetört kisteherautóból, látszólag komolyabb sérülés nélkül úszta meg a balesetet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb