Sport

Ma este 19 órától a Csurgói KK ellen játszik a MOL – Pick Szeged

Nem sokat pihenhetett a MOL – Pick Szeged csapata a csütörtök esti Elverum Handball elleni Bajnokok Ligája-találkozó után, ugyanis ma este 19 órától már a Csurgói KK ellen játszanak az Újszegedi Sportcsarnokban. Az NB I-es mérkőzést a Duna World élőben közvetíti.

Ebben a szezonban már összecsapott a két csapat és nem is volt könnyű győzelme a kékeknek. Az első félidőben sokáig vezettek, azonban a Somogy megyei alakulat fordított, és átvette a vezetést. A második játékrészben szerencsére fordítottak az álláson a szegediek, és végül 4 gólos győzelmet arattak.

A MOL – Pick Szeged eddig az idei szezonban hat meccset játszott a K&H férfi kézilabda ligában, és hatszor sikerült nyernie is. Legyőzte Orosházát, kétszer a Budakalászt, a Veszprémi KKFT-t, az Eger és a Csurgó csapatát is.

Fotó: Török Kornél, szeged365.hu

“Nekünk most minden meccs fontos, hiszen nagyon sokat hagytunk ki, így a Csurgó ellen is szeretnénk egyet előrelépni. Péntektől már a szombati bajnokira készülünk, tudjuk, hogy nem adja majd olcsón a győzelmet az ellenfelünk, így komoly csatára számítok” – nyilatkozta Marko Krivokapics, a MOL-PICK Szeged másodedzője.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb