Kikapcs

Szeged365 Kikapcs 2.0: nézd meg a Szárnyas fejvadászt, és éld át újra a Pet Shop Boys koncertet!

Nagyon nagyot húzott az 50. születésnapján a SZIN 2018-ban: Sean Paul és a Pet Shop Boys is telitalálat volt, mi most szombat este az utóbbit idézzük meg, de elhozzuk az eredeti, Ridley Scott-féle Szárnyas fejvadászt, és egy Fábry előadásra is csábítunk. Egy tartalmas szombat estéért fogadd meg a mai tanácsainkat!

ÉLD ÁT ÚJRA A PET SHOP BOYS KONCERTET!

Hatalmas ötlet volt két éve elhívni Szegedre a Pet Shop Boyst. A generációk számára felejtetetlen slágereket szállító szinti-pop formációt Neil Tennant, a Smash Hits nevű angol popzenei lap szerkesztője és Christopher Sean Lowe építészmérnök hallgató alapította 1981-ben Londonban. Mi iszonyat jót buliztunk rájuk, és most ismét utazhatunk egy nagyot az időben a szintimuzsika szárnyain.

A SZÁRNYAS FEJVADÁSZÉRT MEGÉRI FENNMARADNI

Igaz, hogy este 23:00-kor kezdődik a Film+-on, de a korszakalkotó, gondolatébresztő és kultikus cyberpunk sci-fi, a Szárnyas Fejvadász kihagyhatatlan programnak tűnik. A Philip K. Dick adaptációban a 21. századi Los Angeles víziója elevenedik meg. A nagyvárosi betondzsungel, ahonnan kiűzetett a természet, ahol állandó eső áztatja a szmogba burkolódzó felhőkarcolókat, a Földről való kitelepülést reklámozó űrhajók világítják meg az eget. Hősünk, a magányos zsaru a távoli világűrből titokban visszaszökött lázadó replikánsokat és a többi meghibásodott emberhasommást vadássza. 

TE IS ISMERED A VIETNAMI BALZSAMOT?

Na most épp nem a csodaszernek kikiáltott szúrós szagú kenőcsről van szó, hanem Fábry Sándor ugyanilyen című önélló estjéről. Nézd meg a kitűnő verbális képességű humorista előadását, és nevesd könnyesre magad szombat este!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb