Sport

Méretes zakó várt ránk a viharsarokban: Békéscsaba – Szeged–Csanád GA 4-1 (1-0)

Csúnya vereség lett a vasárnap délutáni Békéscsaba-Szeged focimeccs vége. A meccs végéig egész jól játszottunk, de a fináléban eltört valami: az utolsó két percben két gólt is bekaptunk az utóbbi 5 meccsét zsinórban elvesztő Békéscsaba 1912 Előre csapatától.

Az első gól a csabaiaké volt, Lukács a 11. percben 11-esből juttatta hálóba a labdát, ezt követően egy kiegyenlített első félidő következett. Az 51. percben jött a szegedi gól: Germán lövését kivédte a csabai kapus, azonban a kipattanót Oláh centikről fejelte be, 1-1. A 60. percben újra megszerezte a vezetést a Békéscsaba, Gránicz egy újabb 11-esből varázsolt gólt, 2-1. Az igazi blackout két perce a finálé előtt jött: Gránicz éles szögből talált a jobb alsó sarokba, majd az utolsó percben Paudits is lőtt egyet, ezzel 4-1 lett a találkozó vége.

A meccsvideót az alábbi cikkünkre kattintva tudod visszanézni:

Békéscsaba – Szeged – Csanád Grosics Akadémia 4-1 (1-0)

Békéscsaba, zárt kapuk mögött

Vezette: Kovács I. (Kovács G, Kovács II. G.)

Békéscsaba: Uram – Nagy S., Farkas, Bora, Mészáros – Babinyecz, Király, Szabó, Pantovic – Horváth, Lukács

Szeged: Varga B. – Ódor, Moga, Deák, Pejovic – Simon, Germán, Oláh – Dobos, Grumic, Gréczi

Gólszerzők: Lukács (11. perc – 11-esből), Oláh (51. percben), Gránicz (62. percben – 11-esből), Gránicz (88. percben), Paudits (90. percben)

Cserék: Pantovic helyett Paudits, Mészáros helyett Máris, Lukács helyett Gránicz (mindhárom az 54. percben), Gréczi helyett Varga Sz. (62. percben), Grumic helyett Gajdos (69. percben), Simon helyett Takács (78. percben), Király helyett Kovács (80. percben), Szabó helyett Fazekas (91. percben)

Sárga lap: Mészáros, Oláh (mindkettő 25. percben), Uram (41. percben), Simon (60. percben), Paudits (93. percben), Takács (93. percben)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb