Sport

Kikaptak a szegedi pólósok, 12-11-re megverték őket az egriek

Nem sikerült a bravúr, pedig nagyon közel voltak hozzá a szegedi pólósok, hogy pontot, vagy pontokat szerezzenek a jóval esélyesebb Eger ellen. Hatalmas csatában és nem mindennapi izgalmak közepette nyertek végül a vendégek 12-11-re. A szegedi sportolók legközelebb januárban ugranak majd vízbe.

“Persze, hogy szomorúak voltunk a meccs után, mert a legrosszabb mindig az, ha egyetlen találattal szenved az ember vereséget. Most nem sikerült nyernünk, de erőt kell, hogy adjon a folytatáshoz, mert 2021-ben szeretnénk még jobban és eredményesebben szerepelni, reménykedve abban, hogy visszatérhet a szurkolótábor, amely nekünk egy hatalmas segítséget jelent” – osztotta meg weboldalán a Szegedi Vízilabda Egylet.

Fotó: Szegedi Vízilabda Egylet hivatalos Facebook oldala

Szegedi Vízilabda Egylet-Tigra-ZF-Eger 11-12 (1-2, 1-3, 5-3, 4-4)
E.ON férfi vízilabda OB I, újszegedi sportuszoda, zárt kapu. Vezette: Kenéz, Csizmadia.

SZVE: Molnár D. – Sánta 2, Kürti 1, Tóth Gy. 3, Kiss Cs. 1, Boros 1, Mekkel. Csere: Lakatos 1, Palotás 1, Horváth, Baj 1, Somlai, Szporny. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
Eger: Krémer – Török 2, Kovács 1, Baksa 1, Lőrincz 3, Murisic, Sántavy 3. Csere: Gólya, Sári, Szalai 2, rádli, Dóczi. Vezetőedző: Petrovai Márton.

Forrás: szve.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb