Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: élő köredzés, Kerekes Band és egy kiváló kémfilm hétfőre

Minden munkanap egyszer véget ér, szerencsére így történt ez a hétfővel is. Nem maradt hátra, mint egy laza kikapcsolódás, amihez egy izgalmas kémfilmet, egy kis testedzést és egy szuper jó koncertet is ajánlunk, de ha randiznál egyet a nappaliban, akkor egy színdarabot is bekészítettünk mára.

INGYENES ÉLŐ KÖREDZÉS 18:00-KOR

A szegedi edzők a legmenőbbek a világon! Bár nem tudunk náluk mozogni egy jót, a Global Fittnesses srácok ezen a héten is alaposan lemozgatnak. Hétfőn 18:00-kor Laci vár bennünket egy állati jó online köredzésre. Fotelből fel!

IZGALMAS PSZICHO-KRIMIT AD ELŐ A PINCESZÍNHÁZ

December 14-én, hétfőn este 19.00 órától otthonról, maszk nélkül részesülhetünk színházi élményben. Érkezik a Meghallgatás, egy színészházaspár lélektani fordulatokban gazdag története.

A darab sztorija Bogár Elláról, az ünnepelt színésznőről és Láng Leonárdról, a tehetséges, ám sikertelen színművészről szól. Együtt kezdték a pályát, huszonöt évig voltak házasok, a szakmai válsággal küzdő férfi egy kezdő színésznő miatt azonban elköltözött otthonról, magára hagyva az ötvenéves asszonyt. Egy évvel ezután egy szereplőválogatáson találkoznak újra, és amíg várakoznak, felszínre kerül negyedszázadnyi sérelem és öröm, gyilkos indulatok csapnak össze.

CSAPJUK SZÉT A HÉTFŐT EGY IGAZÁN ENERGIKUS KONCERTTEL!

A Kerekes Band zenéje nem nélkülözi az intenzitást, ezt már pár alkalommal a SZIN-en is bizonyították. Az ethno funk jeles hazai képviselője a magyar népzenei alapokat funk, dzsessz, rock és elektronikus műfaji elemekkel ötvözi, amely elsősorban élőben pezsdíti fel a vérünket, de felvételről is bitang jól hangzik.

EMLÉKEZZÜNK JOHN LE CARRÉ MUNKÁSSÁGÁRA EGY IGAZI KÉMTÖRTÉNETTEL!

Elhunyt a kémregények mestere, John Le Carré. Számos izgalmas és fordulatos kéntörténet fűződik a nevéhez, mi most az egyik általa írt mű filmadaptációját, a Suszter, Szabó, Baka, Kémet ajánljuk figyelmedbe.

A történet szerint a hajdani kémet, az elképesztő intelligenciájú George Smileyt (Gary Oldman) visszahívják az angol hírszerzéshez. Úgy tűnik, kettős ügynök, úgynevezett vakond vette be magát a Körönd kódnevű székhelyük falai közé, hogy Angliát végső veszélybe sodorva, a szovjetek számára kémkedjen – tehát leleplezése mindennél fontosabb.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb