Kikapcs

Karácsonyi daloktól hangos kamion a vásárhelyi utcákon: te örülnél egy ilyennek Szegeden?

December 23-án, szerdán este mindenképp érdemes lesz majd fülelni valamint kiállni a kapukba és/vagy az erkélyekre, a vásárhelyieknek ugyanis egy olyan élményben lehet részük, amiben eddig még talán soha: egy zenélő kamion járja majd a várost, hogy karácsonyi dalokkal segítse az ünnepre hangolódást – adta hírül a promenad.hu. Te örülnél, ha Szegeden is végig gurulna egy ilyen?

A jármű rakteréből a sokak által ismert DJ, Pap Róbert és Szávka László szolgáltatja majd az ismertebbnél-ismertebb dallamokat – írja a lap, akinek Pap Róbert röviden össze is foglalta az esemény célját.

“Az idei karácsony más, mint a többi, ezért különösen fontos odafigyelnünk egymásra. A karaván célja, hogy a vásárhelyieknek örömet szerezzünk, és hozzájáruljunk a karácsonyra hangolódáshoz – mondta az ötletgazda, Pap Róbert, aki társaival a kamion rakteréből koordinálja majd az eseményeket.

Az ünnepi díszekbe öltöztetett jármű december 23-án, szerdán este 18 órakor indul el, és egy óra alatt a város számos pontján át is halad majd, ami azt jelenti, hogy összesen 22 kilométeren keresztül araszol, így aztán számos vásárhelyi szem- és fültanúja lehet a nem mindennapi akciónak.

Pap Róbert hozzátette, mindenkinek szívesen integetnek, ezért várják a lakosokat a kapukba, erkélyekre – természetesen a járványügyi szabályok betartása mellett.

Aki pedig nem tudja személyesen megtekinteni őket, annak sem kell szomorkodnia, ugyanis az eseményt élőben is közvetítik majd Dj PRiest – Pap Róbert Facebook-oldalon.

Forrás: promenad.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb