Szegedi Arcok

Új Világ Alapítvány, a hátrányos helyzetű és fogyatékossággal élő fiatalokért – Mert ők is fontosak!

Az Új Világ Alapítvány érzékenyítő munkát végez, a hátrányos helyzetű, valamint a fogyatékossággal élő gyerekek, fiatalok mindennapjait mutatják be embertársaiknak. Kiemelik, hogy ők is értékesek és egyéniségek.

Az alapítvány kollégái igyekeznek bevonni a hátrányos helyzetű, valamint a fogyatékossággal élő fiatalokat a munka világába a lehetőségeiken keresztül. Mint közleményükben írják, a fogyatékosságuk nem gátolja meg őket, hogy egyszerűbb, monoton munkát tudjanak végezni az oktatói munka befejeztével. Az általuk felkarolt fiatalok olyan kollégákkal fognak együtt dolgozni Kisteleken, akik érzékenyek és toleránsak hozzájuk. A közös munka, a társaság éppen úgy gyógyítja lelküket, mint ahogy megbecsüli a társadalom. Példát mutatnak.

Az Alapítvány azért dolgozik, hogy olyan munkahelyet működtessen, ahol közösen, együtt dolgozhatnak a sikerért, az elfogadásért. A megrendelőik által megmutatjuk a környezetünknek, hogy nincs akadály, ha közösen gondolkodnak. Olyan megrendeléseket várnak, ahol megerősíthetik az emberek hitét, bizalmát.

“Ennek tükrében várunk bedolgozói munkákat, megrendeléseket. Nyitottak vagyunk az új megtanulására” – írják közleményükben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb