Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: ránk fér a nevetés, ezért ma vidám programokkal készülünk!

Nevetni mindig jó, főleg akkor, ha amúgy a kijárási korlátozások miatt kicsit kikopott az életünkből az amúgy tök egészséges reakció. Ezért most belehúzunk alaposan, hozunk egy vidám koncertet, és egy-egy vígjátékot színpadon és a tévéképernyőn is. Nevetsz velünk ma is?

FEDEZD FEL A RÉGI PESTI ZSIDÓNEGYEDET!

Izgalmas felfedezést ígér 18:00 órától a Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár szervezésében monitorra kerülő ingyenes virtuális séta, amely során Halász Eszter kalauzol majd el Budapest zsidó negyedében. Az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a vallási és kulturális sokszínűségbe, megcsodálhatják az építészeti különlegességeket és bejárhatják az utcák rejtett zugait. A vezetett séta során egy egészen más szempontból elevenedik meg Budapest belvárosa. 

NEM MARAD EL, CSAK A VIRTUÁLIS TÉRBE KÖLTÖZIK A KALÁKA KARÁCSONYI KONCERTJE

Már hagyománynak számít, hogy karácsony közeledtével a Kaláka együttes karácsonyi koncerttel ajándékozza meg kis rajongóit. Szerencsére a rendezvény idén sem marad el, csak a Facebookra költözik 19:00-tól.

BEPARKOL A SZÍNPADRA A MESEAUTÓ

Mindennek egy csodás autó az oka, pedig egyáltalán nem tehet semmiről. Csak száguld, de közben összekavar szerelmi szálakat, gazdagot és szegényt, soványat és kövéret, néha a főhőst önmagával is. A bohózati fordulatok után minden zsák megtalálja a foltját, a nőcsábász bankigazgató a kis irodista lányt, a dús titkárnő a spórolós irattár vezetőt, az autó az igazi gazdát és megállíthatatlanul száguldanak a beteljesülés felé. A 30-as évek emlékezetes filmvígjátéka ezúttal a kor feledhetetlen slágereivel elevenedik meg a színpadon 19:00-tól.

ESTE KAPCSOLJ AZ ÜVEGTIGRISRE!

Este 21:20-kor kezdődik a TV2-n a 2000-es évek ikonikus vígjátéka, az Üvegrigris a TV2-n. Az Üvegtigris hat barát pár eseménytelen napjának története. Lali, az amerikamániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa; Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő; Sanyi a félnótás hajléktalan; Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb