Mindenmás

Best of Police: áldiplomata a röszkei határon és súlyos baleset is szerepel a hét legfontosabb rendőrségi hírei közt

Az elmúlt héten sem unatkoztak sem a rendőrök, sem az igazságszolgáltatásban dolgozó alkalmazottak: kábszis bűnszervezet ellen emeltek vádat, egy áldiplomatát is lefüleltek a határon, és sajnos balesetek is adtak munkát a helyi egyenruhásoknak.

A KISTELEKI SZÁLLODÁS CSALÓK IS BÖRTÖNBE KERÜLHETNEK

Vádat emeltek azzal a három emberrel szemben, akik hamis önerő-igazolással jutottak magyar és uniós költségvetési forrásból 822 millió forint támogatáshoz egy kisteleki szállodaépítéshez.

FÉLTÉKENYSÉGBŐL GYÚJTOGATOTT, 9 ÉV LETT A VÉGE

Kilenc év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Törvényszék hétfőn azt a férfit, aki 2018 májusában féltékenységből rágyújtotta az egykori szatymazi bakterházat alvó ismerősére.

ÚJABB KÁBSZIS BANDA BUKOTT LE

Nem jött össze a Tony Montana életérzés annak az 5 tagú bűnszervezetnek, amely Szegeden és Hódmezővásárhelyen is amfetamint és kokaint értékesített. A fény és csillogás nem az életükben, hanem a karjukon, bilincs formájában köszöntött be…

NEM UNATKOZTAK A RENDŐRÖK A HATÁRON SEM

A járőrök december 18-án 17 óra 30 perc és december 19-én 5 óra 30 perc között 13 esetben, összesen 68 határsértőt tartóztattak fel Szeged, Kiszombor, Ferencszállás, Deszk közigazgatási területén.

DIPLOMATÁNAK ADTA KI MAGÁT, DE LEBUKOTT

Vádat emeltek egy budapesti férfival szemben, aki hamis diplomata-útlevéllel igazolta magát a röszkei autópálya-határátkelőhelyen 2018 végén. A férfit közokirat-hamisítás bűntettével vádolják.

EGY FRISS BALESET IS TÖRTÉNT MA

Nem telt jól az advent utolsó vasárnapja a szegedi közlekedésben, délután 13.00 óra környékén két autó ütközött a Moszkvai körút 27. szám előtt. Elsődleges információink szerint egy súlyos sérültje van a karambolnak, őt a mentők kórházba szállították.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb