Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: zárd egy jótékonysági edzéssel, a Gladiátorral és Horváth Tamás raktárkoncerttel a hétfőt!

Egy újabb munkanap van a hátunk mögött és egy újabb nappal kerültünk közelebb a Karácsonyhoz. Hogy a jól megérdemelt délutáni pihenő is változatosa teljen, mozgunk egy kicsit, amivel ráadásul most jótékonykodhatunk is, megnézzük a Gladiátort, vagy egy jó kis Horváth Tamás koncertet, de ha inkább kimozdulnál, akkor irány a Bárka!

KIMOZDULNÁL? MA IS VÁRNAK A KÉZMŰVESEK A BÁRKÁN!

Tökre örültünk a hírnek, hogy nemcsak az eredetileg meghirdetett hétvégéken, hanem ma és holnap, sőt szerdán is vár a Bárka Kézműveskikötő a Fokán. A program ma is 18:00-ig tart, szebbnél szebb dolgokért, vagy egy kis forralt borért neked is jó úti cél lesz.

MELEGÍTŐT ELŐ, 18:00-KOR KEZDŐDIK A JÓTÉKONYSÁGI LIVE EDZÉS SZALKA ANDIVAL!

Egy jótékonysági LIVE edzésre invitál 18:00-tól Szalka Andi sportoló, amellyel a Csupa Csoda Tagóvoda ÉLMÉNY PARK Alapítványát támogatja. Az Alapítvány a részére beérkezett adományokat a gyerekek kis játékparkjának megújítására, a nehéz helyzetű szülők gyermekeinek támogatására, az óvodások kreatív fejlesztésére használja.

IGAZI NAGYÁGYÚVAL KÉSZÜL MA A MOZI+

Ez a nagyágyú pedig nem más, mind Ridley Scott epikus és izgalmas történelmi tablója a briliáns Russell Crowe-val a főszerepben. Valószínűleg te is kitaláltad már, hogy a Gladiátorról van szó, a filmről, amiben a sztori, a zene, a színészi játék is parádés. Kezdés: 21:00-kor!

ÍGY SZÓL A MEGGYFA EGY RAKTÁRBAN

Kíváncsi vagy, milyen az egyedi hangzású Horváth Tamás egy raktárban? Már mutatjuk is a népies elemeket előszeretettel a dalaiban felhasználó énekes-dalszerző Raktárkoncertjét!

https://www.youtube.com/watch?v=eZ5g8fnbY54

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb