Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: slam poetryt, egy szuper vígjátékot és online koncertet tartogat a kedd

Csak rajtad múlik, mennyire aktívan töltöd a kedd délutánt. Hozunk egy az ünnepi időszak előtt különösen fontos előadást az evésről, egy ütős élő koncertet és egy bomba jó vígjátékot is. Ha egy vidám keddet terveztél magadnak, akkor mutatjuk is a legjobb ötleteket!

MINDENT AZ EVÉSRŐL

Délután 17:00-kor kezdődik egy ingyenes, online dietetika előadás, amely során a résztvevők együtt beszélgetnek és főznek, sőt új receptet is tanulnak. A bezsélgetés során olyan fontos témákat érintenek az előadók, mint például a szezonális alapanyagok, étrendkiegészítők, cukorbetegség és táplálkozás, D-vitamin, vegetáriánus és vegán étkezés. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

ÜTŐS KONCERTTEL BÚCSÚZIK AZ ÉVTŐL A CONTINOOM

Erre az online stream-re jelképes, 349 ft-ot (kb. 1 eurót) kér a zenekar, amiért ki se kell mozdulnod otthonról, egyenesen házhoz viszik neked a koncertet. Hozzászólhatsz, lehetsz interaktív, tombolhatsz, nincs tömeg és nem  kell maszkot viselned! A buli 18:30-kor kezdődik.

ONLINE SPOKEN WORD ESTTEL BÚCSÚZIK AZ A38

A decembert – és ezzel az idei évet is – spoken word esttel búcsúztatja a PIM a Hajón programsorozat. Kemény Zsófi érkezik ütős szövegeivel, Benke Hunor slammer-vizuálesztéta és Sára Gergely Gege slammer társaságában.

MÉG ZÖLDEBB A SZOMSZÉD NŐJE

Mi imádtuk a 100 évvel ezelőtt született Walter Matthaut, a Szomszéd nője-filmek pedig sokadszorra is megnevettetnek. Pár vidám pillanatért 21:00-kor kapcsolj az AMC-re, és már kezdődhet is az őrület!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb