Szegedi Arcok

Szegeden nyitott meg az ország első szabadtéri Covid-tesztállomása, ahol nincs sorbanállás!

Egészen pontosan a Szeged Plaza parkolójában állt fel a szabadtéri Covid-tesztállomás, ahol profi szegedi szakemberek által, sorban állás nélkül, negyedórán belül gyorsteszt, 24 órán belül pedig PCR laboratóriumi eredményt is kaphatsz.

DRIVE-IN COVID-TESZT? EZ NEM VICC!

Ha eddig épp a vírus miatt nem merted megkockáztatni a rokonlátogatást, akkor irány a Szeged Plaza parkolója, ahol az ország első szabadtéri tesztállomását üzemeltető WhiteLab megnyitotta szegedi pontját. A kis munkaállomás valóságos drive-in laborként működik, egy gyors vizsgálatot úgy is elvégeznek, hogy közben az autódból sem kell kiszállnod, és negyed óra múlva már az eredménnyel a kezedben mehetsz is tovább – tudtuk meg a közismert szegedi egészségügyi szakembertől, Katona Imrétől, aki a szabadtéri tesztállomás működését irányítja.

A GYORSASÁG MINDEN ELŐTT

Mint Imre elmondta, a WhiteLab eljárásának a lényege, hogy a weboldalukon történő időpontfoglalást követően egy negyedórás idősávot ajánlanak fel, amellyel a sorban állás elkerülhető, és nem kell idegenekkel egy várótermen osztozni.

Tehát, a lényeg: amikor odamész, senkivel sem kell találkoznod, a tesztet végző kollégákon kívül.

Ha akarod, még a konténerbe sem kell bemenned, az autódban is ülhetsz teszt közben.

A Szeged Plaza parkolójában üzembe helyezett állomáson rutinos, szegedi egészségügyi szakemberek dolgoznak, és ha a közelgő ünnepek előtt biztosra szeretnél menni, hogy nem te fogod lefertőzni a rokonságot, akkor 23-áig még te is elvégezheted saját tesztedet. A labor sajnos december 24-26. között zárva lesz, de a két ünnep között, és január 2-ától újra teljes erővel végzik majd a szűréseket minden nap 7:00-16:00 között.

Egy frissítés, amit sokan kértetek: az árak.

  • Antigén gyorsteszt: 9500 Ft
  • PCR teszt: 19.500 Ft

Minden egyéb információt megtalálsz IDE kattintva, az időpontfoglalást is bele értve. A Szegeden frissen megnyitott WhiteLab már rengeteg helyszínen bizonyított az országban, az alábbi videó Kecskeméten készült:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb