Sport

Vasárnap este 18 órától a Jászberény ellen lép pályára a Szedeák

Karácsony után egy nappal, vasárnap este 18 órától a Jászberény ellen lép pályára a Szedeák az újszegedi sportcsarnokban. Azt a sereghajtó Jászberényt látja vendégül a szegedi csapat, amely az eddigi összes bajnokiját elveszítette: legutóbb szerdán a Soprontól kaptak ki odahaza 103–56-ra. Azonban azóta régi-új légiósokkal erősítették csapatukat a jászságiak.

Fotó: szte-szedeak.hu

James Kinney több magyarországi csapatnál is megfordult, ő már ugyan a keretben volt, de nem lépett pályára. Orlando Coleman korábban már játszott a JKSE-ben, de ő is vasárnap mutatkozhat be: akárcsak a frissen igazolt horvát center, Mladen Primorac, akit szombaton jelentettek be a csapatnál, akárcsak a múlt szombaton a Szedeák ellen még a Körmend színeiben pályára lépett Xeyrius Williams-et, valamint kölcsönvették a Szolnoktól Frank Áront is – olvasható a Szedeák közleményében.

A szegedi csapat jó helyzetből várhatja a vasárnapi mérkőzést. Zsinórban négy nyert meccsel a hátuk mögött vághatnak neki ennek az összecsapásnak, plusz egy teljes hete volt a keretnek erre a meccsre készülni. A két csapat ebben a bajnokságban már találkozott egymással, október 11-én, akkor a szegediek 89–67-re legyőzték a Jászberényt.

Forrás: szte-szedeak.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb