Mindenmás

Újra megtörtént: most éppen egy parkoló autót tarolt le egy kidőlt fa Szegeden

Nem indult jól a nap a kiskundorozsmai Fölszél utcában: a viharos szél egy közterületen parkoló Fordra döntött egy nagyobb méretű fát, jelentős anyagi kárt okozva ezzel a tulajnak. Személyi sérülés nem történt, a mentés cikkünk megírásának pillanatában is zajlik. Tegnap este a Novotelnél történt hasonló eset, de mint Tátrai Jánostól, a katasztrófavédelem szóvivőjétől megtudtuk, az éjszaka több helyen is gond volt a viharos szélből.

MOZGALMASAN TELT A KATASZTRÓFAVÉDŐK ÉJSZAKÁJA

Összesen öt helyre riasztották a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársait az éjszaka:

  • Késő este Szegeden, a Felső – Tisza parton dőlt elektromos vezetékre egy fa, amit szegedi hivatásos tűzoltók vágtak ki, motoros láncfűrész segítségével.
  • Veszélyesen megdőlt tegnap délután egy nagyméretű fa Hódmezővásárhely közelében, a 47. számú út mellett. A forgalmi akadályt képező fát a hódmezővásárhelyi tűzoltók távolították el.
  • A csongrádi Kölcsey utcában a szén – monoxid érzékelő jelzett be. Személyi sérülés nem történt, a lakás fürdőszobájában működő átfolyós vízmelegítőt a szolgáltató kizárta a szolgáltatásból.
  • Az éjszaka folyamán Szegeden és Hódmezővásárhelyen egy – egy alkalommal volt még szükség kidőlt fa eltávolítására. A helyi tűzoltók motoros láncfűrész segítségével avatkoztak be.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb