Kikapcs

Musical villamos gurul szilveszterkor Szegeden

Egy 1905-ben gyártott MWG retro villamos fedélzetéről ad majd 50 perces musical műsort a Palladium Színház szilveszter délutánján Szegeden. A járat 14:00 – kor indul, utasokat nem szállít, de Facebook live-ban végig közvetíteni fogják plusz akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak, részleteket csíphetnek el a musical irodalom legszebb dalaiból.

A Musical Villamos útvonala – ahol a dalok felcsendülnek:

14:00 Szeged Plaza
14:20 Szeged pályaudvar (Nagyállomás)
14:45 Európa Liget

A fellépő művészek:

Gőbölös Krisztina

A Kriszta La Vista és a Csipa és a KISAMERIKA zenekarok énekesnője, alapítója a Super Troupers együttesnek, szereplője az Apáca show című előadásnak a Budapesti Operettszínházban -ami idén újra látható lesz Szegeden is a szabadtéri színpadon. Számos sorozathoz és filmhez adja magyar hangját (Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Addams Family – A galád család, Dumbó, Trollok a világ körül).

Kádár Szabolcs János

A műsor énekesét tavaly szeptemberben láthattuk a Rómeó és Júlia musicalben a Papp László Sport Arénában. Előtte a szegedi közönség pedig a Titanicban láthatta a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Titanic kíséri őt az útján tovább, hiszen a Veszprémi Petőfi Színházban tovább játszott darabban ő Jim Farell. De A Pál utcai fiúk (Csokonai Színház, Debrecen) és a Rock Suli (Madách Színház, Budapest) című musicalben is láthatjuk őt.

A szervezők úgy tervezik, 2021-ben minden hónapban útnak indul a Musical Villamos, sőt, ha véget ér a járványhelyzet, már utasokat is fognak szállítani. A szilveszteri Facebook live közvetítést csütörtök délután 2-től IDE kattintva éred el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb