Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: családi film és Szomszédnéni is vár délután

Lehet, hogy eddig álmoskásan telt a vasárnap, de itt az idő, hogy egy kicsit felpörgessük – vagy épp még jobban lenyugtassuk – a hétvége hátralevő részét: vígjátékkal készül az Örkény színház, mutatunk egy nagyon tanulságos és izgalmas családi filmet, és elhozzuk a székely humor nagydumás párosát, a Szomszédnéni Produkciós Irodát is.

A PI ÉLETE LESZ A DÉLUTÁN LEGJOBB FILMJE

16:40-kor kezdődik majd az RTL II-n, a Pi élete, Ang Lee 4 Oscarral jutalmazott 2012-es családi filmje. A történet szerint az indiai Pi Patel élete semmiben sem hétköznapi. Egy francia uszodáról kapta a nevét, az apjának pedig állatkertje van az indiai Pondicherryben. Tizennégy évesen hűtlen lesz gyökereihez, hogy egyszerre próbáljon keresztény, mohamedán és hindu lenni. És 227 napot tölt egy mentőcsónakban a Csendes-óceánon, kettesben egy Richard Parker nevű bengáli tigrissel…

EZEN A KÉT SRÁCON ÓRÁKON ÁT LEHET NEVETNI

Szerencsére a Szomszédndéni Produkciós Iroda, azaz a kolozsvári Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs már évek óta gyakorolja azon jó szokását, hogy a legjobban sikerült gegeket YouTube-on is megosztja a közönséggel. Most a Felméri Péterrel közös Activity világbajnokot hozzuk el, de érdemes szétnézni a csatornájukon, igazi kincsesbánya!

REMEK VÍGJÁTÉKKAL ÁLL ELŐ AZ ÖRKÉNY

A 19:00-kor kezdődő A hattyú egy igazi mesterkomédia: bravúros humorú, szellemes, éleslátású, pestiesen gúnyos. Egy trónfosztott dinasztia feje, Beatrix, tűzön-vízen keresztül próbálja visszajuttatni családját a hatalomba. Ehhez egyetlen eszköz van a kezében: féltve őrzött lánya, Alexandra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb