Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Vad Fruttik, Ál/Arc és otthoni edzés int búcsút a hétfőnek

Véget ért a hét első munkanapja. Ha te is azt fogadtad meg, hogy idén bizony leadsz egy kis felesleget, akkor muszáj lesz végigtolnod a Global Fitness otthoni edzését, a kiadós mozgás után pedig egy akcióklasszikust és egy ütős kis magyar zenekart ajánlunk a figyelmedbe.

SZÁNJ 40 PERCET MAGADRA!

Mi mással zárhatnánk még hasznosabban 2021 első munkanapját, mint egy jó kis saját testsúlyos edzéssel? Szőnyeget elő, és told végig te is a Global Fitness szűk háromnegyed órás programját!

AZ EDZÉS UTÁN LAZÍTS A VAD FRUTTIKKAL!

Jól esett egy kis testmozgás? Akkor folytassuk a hétfő délutánt egy igazán jó kis raktárkoncerttel, ezúttal a Vad Fruttiktól! Pattanj be a Sárga zsiguliba, és lazíts egyet a magyar alternatív rockzene megkerülhetetlen bandájával.

https://www.youtube.com/watch?v=MKHjMqyx7cU

PÖRGESD FEL AZ ESTÉT A 90-ES ÉVEK LEGENDÁS AKCIÓFILMJÉVEL!

Ki más, mint a Film+ hozná el 21:00-tól John Woo eszement, de annál zseniálisabb akciófilmjét, azaz az Ál/Arcot? A sztori szerint Sean Archer (John Travolta) FBI-ügynök élete legőrültebb bevetését hajtja végre, amikor orvosi beavatkozással arcot cserél gyűlölt ellenségével, a kómába esett Castrol Troy-jal (Nicolas Cage). A megszállott ügynök így próbálja kiszedni a kegyetlen terrorista öccséből, hová rejtették a várost fenyegető bombát. Csakhogy időközben az arc nélküli Troy magához tér, és bosszúra éhesen Archer arcával távozik a kórházból…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb