Közélet

Viszlát, NKM Szeged, hello, MVM!

Csak hogy tudd, kit kell emlegetni (és legfőképp felhívni), ha elmegy az áram: MVM néven folytatja az NKM Szeged – tudtuk meg a cég sajtóosztályától. A csoport jelenleg 90 tagvállalatból áll, 15.000 kollégával.

JANUÁR ELSEJÉTŐL MÁR MVM SZEGED AZ NKM SZEGED

2021. január 1-jétől új néven érhetők el az MVM Csoport közműszolgáltatási portfóliójába tartozó társaságok, az NKM márka helyét az MVM vette át, így Magyarország harmadik legnagyobb vállalatcsoportja immár egységes márkanév alatt jelenik meg. Az MVM Csoport jelenleg több mint 90 tagvállalatból áll, amelyek az energiaszektor értékláncának minden elemét felölelik. 15 000 munkatársuk dolgozik az energiatermelés, a tárolás, a kereskedelem, az elosztás, a szolgáltatás, a tervezés, az építés, a szállítás, az adatátvitel, sőt a startup-inkubáció területén is.

VÁLTOZIK A SZEGEDI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGE IS

A névváltoztatással Neked, mint fogyasztónak semmi dolgod, csakis annyi változást fog hozni az életedbe, hogy a számlákon ezentúl MVM logó fog boldogítani, akárcsak az ügyfélszolgálatok, a weboldalak és a mobilapplikációk, valamint az járművek és a munkaruhák arculatában.

A név- és márkaváltással az ügyfélszolgálati és a hibabejelentő telefonszámok nem változtak meg, ugyanakkor a weboldal, valamint az online ügyfélszolgálat elérhetőségei és a mobilapplikációk megújultak az alábbiak szerint:

Telefonos ügyfélszolgálat

06 20 474 9999, 06 30 474 9999, 06 70 474 9999, 06 1 474 9999

Weboldal                                                      Hálózati weboldal

www.mvmnext.hu                                          www.mvmhalozat.hu

Online ügyfélszolgálat

www.mvmnext.hu/ugyfelszolgalat

Írásos ügyfélszolgálat

[email protected]

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700

NKM Áramhálózati Kft., NKM Földgázhálózati Kft., NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt.

Mobilapplikáció

MVM Next Földgázapp

MVM Next Áramapp

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb