Kikapcs

Hé, Pajti! David Hasselhoff elárverezi az eredeti KITT-et, sőt, házhoz is viszi

Itt a vissza nem térő alkalom, ha mindig is meg akartad kaparintani a Knight Rider sorozat eredeti KITT – jét – főleg, ha pont van nálad felesleges 88 millió forint: David Hassehoff elárverezi az ikonikus négykerekűt. A színész saját modellje a becslések szerint 175-300 ezer dollárt (50-88 millió forintot) érhet új tulajdonosának, kapaszkodj: ha akarod, a kedvenc Michael Knight-od még házhoz is viszi a verdát.

A Live Auctioneers honlap árverésén a kultuszautó mellett a Baywatch című film relikviáira is licitálhatnak az érdeklődők, emellett megvásárolható a Hasselhoff által a SpongyaBob: Spongya szökésben című filmben viselt fürdőnadrág is. 8500 dollárért (2,5 millió forintért) pedig el lehet költeni egy ebédet vagy vacsorát a színésszel.

A 68 éves színész a Twitteren közölt videóüzenetben nyitotta meg az aukciót. A Live Auctioneers közlése szerint amennyiben a KITT-ért a becsült összegnél 25 százalékkal többet fizetnek, a színész személyesen szállítja ki a járművet. Hogy mindez európai vásárlókra is érvényes-e, nem közölték, viszont el tudjuk képzelni a jelenetet, ahogy Hasselhoff papa felcsönget egy tarjáni panellakásba, kedélyesen közölve, hogy leszállította a verdát, majd a lakóközösség legnagyobb örömére eltol egy laza Looking for Freedom – ot a szeméttároló tetején állva.

Így valahogy:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb