Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: DJ Budaival és a Szegedi Kortárs Balett előadásával vár Kispéntek

Már igazán nem sokat kell kibírni az év első teljes munkahetének végéig, a mai programok pedig még könnyebbé teszik a várakozást: egy klasszikus vígjáték mellett DJ Budai és a Szegedi Kortárs Balett is segít közelebb kerülni a hétvégéhez.

PÉTERFY BORIVAL BESZÉLGET ALMÁSI KITTI

Dr. Almási Kitti Ki vagy Te? című új sorozatának harmadik epizódja 20:00-kor kezdődik a Nyitott Akadémia YouTube csatornáján. A népszerű pszichológus negyedik vendége: Péterfy Bori, színésznő, énekesnő.

ÉLD ÚJRA DJ BUDAI I LOVE DEEP BULIJÁT!

Lemaradtál DJ Budai január 1-jei I Love Deep bulijáról? Sebaj, itt az idő a pótlásra: 20:00-tól megnézheted a teljes szett megszakítások nélküli live streamjét megnézheted itt.

NÉZD MEG A SZEGEDI KORTÁRS BALETT TÁNCJÁTÉKÁT

Végre újra színpadon láthatjuk a Szegedi Kortárs Balett előadását! 20:30-kor kezdődik a Carmina Burana című egyfelvonásos táncjáték, amely során egy civilizáció romjain tengődő, életben maradásáért küzdő, emberszerű barbár közösség rituálékkal teli életébe pillantunk be, akik félelmeikkel harcolva, ösztöneik által vezérelve próbálják átvészelni, amit a Sors rájuk ró. A Sors, ami néha jót, örömöt, szerelmet, máskor bánatot, halált hoz számukra. Egy lány, kinek eleve rövid élet adatott, egy pillanatra boldognak érezheti magát, a szerelem minden rosszat elfeledtető érzése elhiteti vele, hogy az élet más, szebb is lehet.

IGAZI POÉNVIHAR LESZ A FILMCAFÉN

21:00-kor kezdődik a Filmcafe műsorán a 90-es évek bitang jó vígjátéka, az Osztály vigyázz! Richard Clark (Jon Lovitz) azt állítja, hogy neveletlen kölykök nincsenek. Olyannyira hisz ebben, hogy feladja biztos és kényelmes állását az apja vezette elegáns főiskolán, és elszegődik abba a gimnáziumba, amelyet mindenki csak a közoktatás legsötétebb bugyrának tart. Néhány nap, sőt, már néhány perc is elegendő Clarknak ahhoz, hogy rádöbbenjen, hamis az előbb említett elképzelés, ugyanis az itteni diákok még a legsötétebbnél is sötétebbek…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb