Kikapcs

Ilyen a hétfő egy rendőrségi helikopter fedélzetén – elvigyünk egy körre az M5-ös felett?

Na jó, a felajánlást virtuálisan tettük meg, méghozzá Szecso, avagy Szécsényi András videoblogger segítségével, aki a Youtube-on pörgő “Rendőr lettem” szériája mellett most egy légirendészeti jármű és egy mentőhelikopter fedélzetén mutatja be, milyen az élet a magasban. Szóval, ha egy uncsi, szürke hétfői munkanap kellős közepén repkednél egy kicsit az M5-ösön, Szeged és Budapest között, a legjobb helyen jársz!

A rendőrből lett videoblogger legújabb videóját két nap alatt közel százezren nézték meg, a 10 perces anyag a légirendészek és a légimentők munkájába nyújt betekintést, megspékelve az M5 feletti repkedéssel.

A videóból az is kiderül, hogy a bevetésre menő helikopterek az oda és vissza tartó úton, a levegőben sem unatkoznak, sőt, ilyenkor kötelező feladatuk figyelni a közúti forgalmat (itt speciel az M5-ös forgalmát) és jelenteni a földi egységeknek, ha komolyabb szabálysértést tapasztalnak. Szóval, attól még, hogy nem látsz a közelben rendőrt, ne randalírozz Szeged és Budapest között (sem), a nagy testvér mindent lát, ráadásul most aztán rendesen csúsznak is az utak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb