Mindenmás

Szóltunk, hogy csúszik: kidöntött kerítés, utoléréses karambol – megérkeztek az első balesetek

A vasárnap esti havazással együtt a csúszós utak is megérkeztek Szegedre és környékére, eddig két balesetről tudunk, az egyik Szegeden, a másik Szentesen történt. A koccanás-mentes közlekedés kulcsa továbbra is az, hogy a szabályokat betartva, az időjárási körülményeknek megfelelően vezess, köszönjük, ha vigyázol magadra és a többiekre!

AZ ELSŐ KÉT BALESET, HÉTFŐN – LASSÍTS, HOGY NE LEGYEN TÖBB!

Reggel 8 előtt pár perccel Szegeden, a Csongor téren történt egy utoléréses karambol, itt kisebb torlódásra kell számítani. Szentesen a Várady Lipót utcában történt meg a baj, egy kocsi megcsúszott és kerítésnek csapódott – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem sajtóosztályától. Az autó a baleset következtében egy gázvezetéket is megrongált, a helyszínen a tűzoltók is kint vannak. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

ZAJLIK A SÍKOSSÁG-MENTESÍTÉS SZEGEDEN

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai hajnali 4 óráig 3 út síkosság-mentesítő tehergépkocsival és 5 járda- és kerékpárút síkosság-mentesítő kisgéppel mentek végig a városon. Íme a környezetgazdák vs havazás meccs eddigi állása:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb