Mindenmás

Indul a csütörtök: baleset az M5-ösön, 60 milliós AMG GT-t törtek össze a belügyminisztériumnál

A hőmérséklet fagypont alatt, a gumik nem úgy tapadnak, a balesetek pedig jönnek-mennek. Szerda este egy 60 milliós Mercedes AMG GT – t sikerült összetörni Budapesten, reggel háromnegyed nyolc előtt pedig az M5-ös autópályán, Szeged irányában történt baleset. Az utóbbi helyszíne a Kiskunfélegyházi lehajtó, a 111. kilométernél, a rendőrségtől kapott információink szerint egy órás szemlére kell számítani.

AZ ORSZÁG LEGDRÁGÁBB FŰNYÍRÓJA A BELÜGYMINISZTÉRIUM ELŐTT DOLGOZOTT

Zajlik az élet a fővárosban is: szerda este egy 60 év körüli német sofőr alatt szabadult el egy 550 lóerős közel 60 milliót érő Mercedes AMG GT. A királykék csoda a Széchenyi térnél, a Belügyminisztérium épülete előtt sodródott le az útról, személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős a Balesetinfo.hu információi szerint.

HA A DUNÁNTÚLRA MENNÉL MA…

…készülj idegileg az M0-ra: az M5-ről, Szeged felől érkezve, a déli szektorban, a 2-es km-nél egy személyautó a betonfalnak ütközött 7 óra után. A sérült autó már a leállósávon áll, de lelassult a kocsisor. Távolabb, Csepel téréségben, szintén ebben az irányban telítettek a sávok, araszolnak az autósok.

Fotók: Balesetinfo

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb