Mindenmás

Dupla baleset az M5-ösön Szeged felé, autószállító trailer borult fel + 3 kamion ütközött (frissítve)

Nem sokkal délelőtt 10 óra előtt dupla baleset történt az M5-ös autópályán, Kisteleknél Szeged felé. Információnk szerint egy autószállító trailer felborult, majd a feltorlódott kocsisorban 3 kamion is egymásnak ütközött. Az tréler sofőrje beszorult a járműbe, de nem szenvedett komolyabb sérüléseket.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés időtartamáig teljes az útzárlat, további torlódásra kell számítani.

FRISSÍTVE (10:13) – A KAMIONOSOK KÖZÜL KETTEN KÖNNYEBBEN SÉRÜLTEK

További információnk szerint 2 fő könnyebb sérüléseket szerzett a kamionosok közül.

FRISSÍTVE (10:18) – JAGUAROKAT SZÁLLÍTOTT A TRAILERES

Olvasói beszámolók szerint 2 db nagy értékű Jaguart vitt a trailer, a baleset következtében azok is összetörtek.

FRISSÍTVE (10:32) – BEFUTOTT A HIVATALOS RENDŐRSÉGI KÖZLEMÉNY

A rendelkezésre álló adatok alapján egy autószállító tréler vontatmánya borult fel, majd nekiütközött két kamionnak 2021. január 16-án 9 óra 30 perc körül, az autópálya államhatár felé vezető oldalának 145-ös kilométerszelvényében. A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a sztráda államhatár felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták. A forgalmat a kisteleki lehajtónál az 5-ös főútra terelik, az autópályára a balástyai felhajtónál térhetnek vissza a közlekedők.

A balesetben egy bolgár, lisztet szállító kamion és egy vegyesáruval felpakolt román kamionban keletkezett jelentős kár. Utóbbi utasfülkéje teljesen összetört.

FRISSÍTVE (16.53) – FELOLDOTTÁK AZ ÚTZÁRAT

Véget ért a baleset miatti teljes, majd félpályás útlezárás az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon Balástya térségében a 147-es km-nél, ahol korábban több jármű balesete miatt a pályát lezárták. A forgalom újra az eredeti rend szerint halad.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb