Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Home Body tart karban és francia sanzonest lazít le szombaton délután

Az egész hetes meló után itt az idő, hogy egy kicsit megeddzük a testünket, a jól végzett tréning végén pedig egy kortalan vígjátékkal, egy könnyed meditációval vagy épp egy príma kis sanzonesttel lazíthatunk el. Tarts velünk, és tedd emlékezetessé a szombat délutánt!

CSATLAKOZZ A HOME BODY CSAPATÁHOZ!

Este 18:00-kor kezdődik a Home Body soron következő edzése! A szegedi trénerek most sem hagynak senkit mozgás nélkül! A Strong Body Training edzői csapata ma is egy tartalmas kis edzést, amihez semmilyen eszközre nem lesz szükség, csak egy kis kitartásra.

ITT AZ IDŐ LELASSULNI EGY KICSIT

Szeretettel vár a Spotjogaszeged egy kis Slow Down meditációra. 18:00-tól itt a lehetőség, hogy csatlakozzunk egymáshoz, és megnyugodjunk a hétköznapi mókuskerék hajszolása után.

NÉZD MEG AZ ISTVÁN, A KIRÁLYT A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ ELŐADÁSÁBAN!

Negyed századdal a királydombi ősbemutató után a Győri Nemzeti Színház viszi színre 19:00-tól azt a magyar rockoperát, amely a műfajban túlzás nélkül a legsikeresebbnek nevezhető. Az örökzöld slágereket felvonultató mű a Géza fejedelem halála utáni helyzetet mutatja be. A történet István és legnagyobb ellenfele, Koppány közötti csatározást dolgozza fel. Katt!

SZERETED PIAF ZENÉIT? AKKOR EZT A SANZONESTET NEKED TALÁLTÁK KI!

20:30-tól kezdődik Kárász Eszterrel az a francia sanzonest, amelyben közismert és közkedvelt Edith Piaf-sanzonok és önéletrajzi vallomások elevenítik fel Piaf szenvedélyekkel, nagy mélységekkel és magasságokkal teli életét, és idézik elénk Párizs, valamint a Montmartre hangulatát. Nem kell messzire menni.

EZT A PÁROST NEM LEHET MEGUNNI

Richard Pryor és Gene Wilder 21:00-tól kuszl mindent össze a Filmcafén. Kezdődik a Dutyidili, ahol egy fatális véletlen folytán a bankrablók helyett két harkálykosztümös, puhány reklámembert tartóztatnak le és ítélnek 125 év börtönre. Harry nem tudja komolyan venni a dolgot, biztos benne, hogy nemsokára olyan könnyen kiszabadulnak, mint ahogy bekerültek. Ám a helyzet valahogy nem akar jobbra fordulni, ezért kénytelenek a sarkukra állni, ha nem akarják ebben a nehézfiúktól hemzsegő társaságban egy zsákban végezni. Ezért bőszen tettetik a nagyfiút, nem kis hatást gyakorolva a börtönlakókra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb