- Hirdetés -
- Hirdetés -
Sport

Kékek VB – blog: Bodó Richárd mesél az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságról

- Hirdetés -

Bloggal jelentkezik az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságról a Mol-Pick Szeged négy ikonikus arca, a keretben lévő Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Rosta Miklós. Ezúttal a Kékek VB blogjában egyenesen Egyiptomból Bodó Richárd ad helyzetjelentést.

“Azért egy győztes meccs után is nehéz elaludni, de ez kellemes gond, így nem is zavart igazán. Megvan a negyedik sikerünk, jól indítottuk a középdöntőt. Nem adta olcsón a bőrét Brazília, főleg az első félidőben harcoltak, küzdöttek, és kőkeményen védekeztek. Ami még fontos a siker mellett, mindenki rendben van, ez minden meccs után talán a leglényegesebb dolog.”

“A meccs után megvacsoráztunk, mi Bencével a szobánkba mentünk, én még beszéltem a párommal, Vivivel. Szerencsére jól vannak, Panka lányom eszik, alszik, eszik, alszik ritmusban éli a napjait. Már egy hetes! Csodás érzés immár kétgyermekes apukaként itt lenni a világbajnokságon. Kisfiam, kicsi Bence persze, hogy furcsán nézett először a testvérére, de még ő is nagyon pici, így csak azt látja, hogy van egy tesó, aki nagyon kicsi. Azért őszintén mondom, hiányoznak. Sokszor gondolok rájuk, de ez erőt is ad a folytatáshoz, mert most komoly esélyt szereztünk magunknak, hogy teljesítsük az első célt, a továbbjutást a legjobb nyolc közé a középdöntőből.”

A Kékek VB blog negyedik posztját teljes egészében IDE kattintva tudod elolvasni.

Forrás: pickhandball.hu

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb