Szegedi Arcok

Szakembör rovatunk bemutatja: Picasso rajzolt bringautat az Etelka sorra

Ez a héten már a második: az off road pályává avanzsált hattyasi posta-parkoló után megjött a Gábor nevű olvasónk által, Chris Rea után szabadon “road to hell” – nek keresztelt bicikliút, melyet nemrégiben festettek fel az Etelka sorra. A sárga festékkel felpingált kerékpársáv egyetlen apró bakija, hogy a Felső-Tisza part felé vezető sáv kellős közepén van.

A kérdés már csak egy: elég bátor vagy hozzá?

Miután legalább két tucat üzenetet kaptunk Tőletek a produkcióról (hálás köszi érte), rákérdeztünk a Magyar Közútnál és az önkormányzatnál, hogy mi az extravagáns (?) koncepció mozgatórugója. Biztos, ami biztos, írtunk a városrész önkormányzati képviselőjének is, hátha van kedve világot megváltani és foglalkozni a problémával. Amint megérkeznek a válaszok, cikkünket frissítjük.

Extra meglepi: a fotókon halványan látszódó, fehér pöttyözött sávelválasztó felfestés már csak hab a tortán, Pac-Man rajongóknak igazi csemege!

SZINTÉN A HÉTEN ÍRTUK: OFF ROAD PÁLYA A KLEBELSBERG-TELEPI POSTÁNÁL

A héten virágkorát élte Szakembör-rovatunk, pár napja egy szolídan kispórolt parkolóról írtunk a decemberben átadott, hattyasi posta elől.

Ha esetleg van a garázsban, Lada Nivát, Land Rovert elő, indul a Szeged 365 off-road bajnokság:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb