Mindenmás

Eljárás indult azzal a sándorfalvi fémtolvajjal szemben, akit egy szabadnapos rendőr fülelt le

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 18 éves férfival szemben, aki fémlemezeket tulajdonított el egy sándorfalvi tanyáról. A helyi körzeti megbízott azonban tetten érte őt, lopás miatt kell felelnie – írja a police.hu.

A szabadnapját töltő körzeti megbízottat, telefonon értesítette egy ismerőse arról, hogy a gyanúsított nagy mennyiségű fémhulladékot visz autójával. A főtörzszászlós szolgálatba helyezte magát és igazoltatta a férfit. A feltételezett elkövető a szállított fémlemezek eredetével nem tudott elszámolni. Erről november mi is beszámoltunk:

Az adatgyűjtés során beszerzett információk alapján kiderült, hogy a fémet egy közeli tanyáról tulajdonította el. A feltételezett elkövetőt a járőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök az eltulajdonított fémlemezeket lefoglalták és visszaadták azokat a tulajdonosnak. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait pedig megküldték az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb