Kikapcs

Újra mászott a Belvárosi híd tetején sétáló srác (videóval)

Megvan még a Belvárosi híd tetején flangáló fiatalember? A Benijump névre hallgató urban climber ismét mászott, sőt, ezúttal ugrott is, a helyszín ezúttal Szeged helyett Pécs volt, mégpedig a Zsolnay Negyed. A januári produkció címe “20 centire a haláltól”, kattints az alábbi Youtube-videóra és rögtön megérted, miért…

https://www.youtube.com/watch?v=_Khcv9hnCMo

A videót végignézve ezúttal két dologra szeretnénk megkérni Benneteket:

  • kérünk, ne mászkáljatok a szegedi Belvárosi híd keresztmerevítőjén,
  • sőt, a Zsolnay Negyed épületei között se ugráljatok 8-10 méter magasan (köszönjük).

SZINTÉN RÓLA ÍRTUK: A BELVÁROSI HÍD TETEJÉN MÁSZKÁLT, CSÚNYA SLAMASZTIKÁBA KERÜLHET

A szegedi Belvárosi híd tetejére mászott fel bármiféle biztosítószerkezet nélkül egy parkour-os – írtuk még pénteken. A Benijump művésznéven pörgő pécsi fiatalember felkapaszkodott az egyik ívtartóra, az úttest feletti keresztmerevítőn átment a másikra, majd olyan természetességgel mászott le a hídfőre, mint ahogy más felveszi a zokniját egy álmos januári reggelen.

A produkció hatalmasat ment nálunk, viszont a hatóságok valahogy nem díjazták annyira a show-t, mint a Szeged365 olvasói. Sőt, mint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától megtudtuk, garázdaság szabálysértése miatt indulhat eljárás a pécsi fiatalember ellen. A rendőrök egyébként a videómegosztóra felkerült felvételek alapján azonosították be a fiatalember személyazonosságát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb