Szegedi Arcok

Mortal Kombat, szögediesen: vascsővel és gázpisztollyal estek egymásnak péntek este

Autóvásárlásból eredő nézeteltérést rendeztek az egyik Szeged környéki kistepelülésen, vascsővel és gázpisztollyal január 22-én, péntek éjfél után. A gyanúsítottak egyike három társával együtt jelent meg a másik gyanúsítottnál, a szegény ember Mortal Kombatja ezután kezdődött, némi amfetamin hatására.

Mint a rendőrség közleményéből kiderül, a férfi, miután észrevette a háza körül köröző autót, egy vascsövet vett magához, kiment és több alkalommal ráütött. A gépkocsi több ablaka kitört, karosszériája megsérült, mintegy 150.000 Ft-os kár keletkezett benne. Ezután kinyitotta az autó egyik ajtaját, melyre válaszul az autót vezető másik férfi a gépkocsiba bekészített gáz-riasztó maroklőfegyverrel legalább két lövést adott le a másik gyanúsítottra.

A helyszínre érkező rendőrök mindkét gyanúsítottat előállították, az egyikről kiderült, hogy a harci tüzet némi amfetamin is fokozta.

A rendőrség az autót vezető férfit fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével, míg a vascsővel támadó gyanúsítottat felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével, rongálás és kábítószer birtoklásának vétségével gyanúsította meg.  A Szegedi Járásbíróság elrendelte a letartóztatásukat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb