Mindenmás

Háromszázezer forint értékű horgászfelszerelést lopott egy fiatal Szeged-Kiskundorozsmán

A Szegedi Rendőrkapitányságon lopás miatt indult eljárás egy helybeli férfi ellen, aki horgászeszközöket tulajdonított el a városban. Ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók kezdeményezték letartóztatását is.

A megalapozott gyanú szerint a fiatal férfi január 21-én este figyelt fel egy családi ház előtt parkoló kisteherautóra Szeged-Kiskundorozsmán. A jármű oldalsó ablakát elhúzta, bemászott a raktérbe, majd onnan horgászorsókat, horgászbotokat, bottartókat, szerelékes dobozt és horgásztáskát vitt el, csaknem háromszázezer forint értékben. A sértett csak órákkal később észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

Fotó: gyereatiszatora.blog.hu, képünk illusztráció

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként 48 órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a városban elfogtak és a Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, elmondta azt is, hogy a felszerelést nem sokkal korábban adta el. Ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók kezdeményezték letartóztatását is.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb