BlogSport

Mol-Pick Szeged, on air: Marko Krivokapiccsal folytatódik a Kékek Podcastje

Immár ötödik alkalommal jelentkezett a a #kékek podcast legújabb adása, ahol Süli Róbert és Szabó Ferenc a csapat másodedzőjével, Marko Krivokapiccsal beszélgetett.

Fotó: 24.hu

Marko pályafutása úszóként indult Zentán. És igazi tehetségnek számított, remek eredményeket ért el az egykori Jugoszláviában. 14 évesen váltott sportágat, és lett kézilabdás. A szerbiai évek után – 19 évesen már válogatott volt – Portugáliába szerződött, Madeira szigetén játszott. Többek között szomszédja volt a világhírű labdarúgó, az akkor még nagyon fiatal Pepe is, aki állandóan napozott.

Fotó: hetmeteres.com

A portugál időszak után következett Spanyolország, ahol három csapatban is játszott, végül Valladolidban fejezte be pályafutását. Öt évig volt Juan Carlos Pastor játékosa, legnagyobb sikerük a KEK-győzelem volt. 2013-ban érkezett Szegedre, és remek döntést hoztak a családjával, mert nagyon jól érzik magukat a klubnál, a városban.

A beszélgetésben szó esik az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságról, a jövő héten kezdődő erőltetett menetről és a Misterrel való kapcsolatáról is. Hallgassátok meg!

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb