Sport

Nyert a Vasas, de a szegedi vízilabdások nem adták könnyen magukat

Szombaton hazai medencében, az újszegedi sportuszodában szállt harcba az E.ON férfi vízilabda OB I-ben, a 18. fordulóban. Nagy csatában ugyan, de 9-7-es vereséget szenvedett a Szegedi VE a jóval esélyesebb Vasastól. Végig nyílt volt a küzdelem, a levegőben lógott az esetleges meglepetés, de a végén érvényesült a papírforma – olvasható a Szegedi Vízilabda Egylet honlapján.

A szegediek remekül védekeztek, csak 9 gólt kaptak, ami mindenképpen biztató a jövőre nézve. Támadásban viszont többször is hibáztak, ezért nem sikerült a pontszerzés. Viszont itt is voltak jó időszakok, akcióból is többször eredményesek voltak, ami nagy szó mindenképpen, a remek erőből álló Vasas ellen. Az első félidőben Farkas Kristóf is visszatért, “Gyufa” hosszú idő után tudott játszani. Palotás Gergely pihent, hiszen február 3-án (szerda) 11.30-kor komoly meccset játszanak itthon, ekkor a KSI-t fogadják. Céljunk ekkor nem is lehet más, mint a negyedik győzelmünk megszerzése.

Hallgasd meg az edők nyilatkozatát is a mérkőzésről:

Szegedi VE–Vasas 7–9 (2–1, 2–4, 1–1, 2–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 18. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Vogel, Kollár.
Szegedi VE: Molnár – Sánta, Kürti 2, Tóth Gy. 2, Kiss Cs. 1, Horváth, Boros 1. Csere: Lakatos, Börcsök, Baj 1, Somlai, Mekkel, Farkas. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
Vasas: Mitrovics – Vadovics 3, Randelovics, Szatmári 1, Simon, Bátori, Bedő 1. Csere: Bóbis B. 1, Sélley Rauscher 2, Korbács 1, Takács, Sipos. Vezetőedző: Vad Lajos.
Gól – emberelőnyből: 19/2, ill. 19/6.
Kiállítva cserével: Boros, ill. Vadovics, Randelovics.
Kipontozódott: Horváth, Mekkel, ill. Korbács, Takács.

Forrás: szve.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb