Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Cimbaliband koncert és Ónodi Eszter dobják fel a szerdát

Jó hírünk van: mától már közelebb van a hétvége, mint a hét eleje, de hogy még hamarabb túl legyünk a dolgos hétköznapokon, ma is remek programokkal kapcsolódhatunk ki. Érkezik egy izgalmas beszélgetés Ónodi Eszterrel, zenél a Cimbaliband és kihallgatjuk a Nyolc tanút. Ma is tarts velünk!

ISMÉT ÖSSZEÁLL TORO LOMO ÉS KNITZKY

Az Art Trip Hungary és a Filthy Flamingos közös szervezésében az év második felvonása Toro Lomo (Dip’N’Dive) duóval és Knitzkyvel (Saver) folytatódik. Ez a hármas egy őszi afteren született, most pedig folytatják ott, ahol elkezdték a microhouse és a mélyebb minimalok világában, amit egy közös 2,5 órás elő streamben mutatnak be. A stream ingyenes, csak kattints erre a linkre február 3-án este 7-kor és már indul is.

SZŐCS GÉZÁRA EMLÉKEZIK A MÁV SZIMFONIKUS ZENEKAR

A zenekar bérleti hangversenyét Szőcs Géza, a koronavírus-járvány következtében 2020 novemberében elhunyt erdélyi magyar költő emlékének szenteli. A 19:00-kor kezdődő műsorban Mozart operarészletei és Fekete Gyula Elxcelsior! című színpadi művének áriája után Alekszej Ribnyikov kortárs orosz zeneszerző szimfóniájának lassú tétele ábrázolja a gyász hangulatát. Az Online Koncertterem programjai a járvány enyhüléséig ingyenesen tekinthetők meg a Zeneakadémia honlapjánFacebook oldalán és Youtube csatornáján.

BITANG KIS KONCERTET AD MAJD A CIMBALIBAND

A Cimbaliband és Danics Dóra ingyenes IRAM koncertje, 2021. február 3.-án 20:00-kor kezdődik, Balázs napon élőben a Facebookon!

TALÁLKOZZ ÓNODI ESZTERREL!

Presszó #adnijó címen új beszélgetéssorozatot indítanak, amelynek bevételéből támogatják a kultúra területein dolgozókat, akik a covid miatt bajba jutottak. Az első vendég 20:00-tól Ónodi Eszter lesz, a budapesti Katona József Színház színésznője.

IZGALMAS THRILLER LESZ A VIASAT3-ON

A Viasat 3-on 21:00-kor kezdődik a Nyolc tanú című thriller. A sztori szerint Spanyolországba utazik az amerikai elnök, hogy a terrorizmus elleni harcról tárgyaljon. A nagygyűlésen megsebesíti egy orvlövész. A rendőrség lezárja a várost és a titkos ügynökök a merénylő után vetik magukat, el kell fogni az illetőt, mielőtt újra lecsapna. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb