- Hirdetés -
- Hirdetés -
Sport

Az utolsó bajnoki a Tiszavirág Sportuszoda előtt: Szegedi VE-KSI 15-10

- Hirdetés -

Győzelemmel búcsúzott a Szegedi Vízilabda Egylet az újszegedi sportuszodától, a következő OB – meccset már a vadonatúj Tiszavirág Sportuszodában fogják játszani. Szerdán a szegedi vízilabdások a KSI-t fogadtuk, és 15-10-re nyertek.

A búcsú szépre sikerült, magabiztos játékkal jött össze az ötödik győzelem, 15-10-re verve a KSI csapatát.

“Jól kezdtünk, és ez lendületet adott. Különösen Sánta Dániel volt tarthatatlan, a magyar válogatottba is behívott centerünket nem tudták fogni, így jöttek tőle a gólok. Boros Tamás is elkapta a fonalat, távolról volt sokszor eredményes, így egyre nagyobb lett a különbség a két csapat között. A harmadik negyedben Horváth Zsombor kapott nagy ütést az arcára, így nem tudta folytatni a játékot. Már-már úgy nézett ki, hogy nagy különbséggel nyerünk, hiszen 14-5 is volt az eredmény, azonban az utolsó nyolc percben elől és hátul is sokat hibáztunk, így a vége 15-10 ide” – írja a csapat a hivatalos oldalán. A lényeg, hogy megvan az ötödik siker, a könyvekbe is az kerül be, hogy a Szegedi VE az utolsó OB I-es meccsén 15-10-re nyert.

Most a válogatott felkészülése miatt szünet lesz a bajnokságban, így jön a költözés, az újabb meccsüket immár a csoda szép otthonukban, a Tiszavirág uszodában vívják.

Szegedi VE-KSI 15-10 (6-2, 4-1, 4-3, 1-4)
E.ON férfi vízilabda OB I, újszegedi sportuszoda.
SZVE: Molnár – Sánta 4, Kürti 3, Tóth Gy.. Kiss Cs. 1, Boros 4, Mekkel 1. Csere: Katona B. (kapus), Lakatos, Palotás 1, Horváth 1, Baj, Somlai, Farkas. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
KSI: Danka – Szalai P. 2, Gábor 1, Lantos 2, Hajdu, Csapó Á., Dubirák 2. Csere: Szalai M. (kapus), Szépfalvi, Nagy Á. 1, Vass B., Bihácsi 1, Némethy 1, Országh. Vezetőedző: Horváth János.

- Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb